Jump to content


How To Make Dungeon In House


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Medo

Medo

    Member

  • Posts:1,079
  • Joined:16-November 06
  • RS Name:Medo Z G
  • RS Status:Member

Posted 06 February 2011 - 08:14 AM

I don't know how to make dungeon,do I need new room with stairs going underground? Or what?
Posted Image

Mamiću odlazi!

#2 Pure Staker

Pure Staker

    What's a member title?

Posted 06 February 2011 - 08:15 AM

You need to build it either from your throne room, or a skill hall.  (So yes, stairs going down).


Posted Image
Posted Image
Former 'THE' Clan: Knight, General, Captain, Council Member
Posted Image
Current Honoured Member
Follow Shepsidude level 138 (or 200?) Lmao


#3 Medo

Medo

    Member

  • Posts:1,079
  • Joined:16-November 06
  • RS Name:Medo Z G
  • RS Status:Member

Posted 06 February 2011 - 09:07 AM

Thanks,is there any way to avoid paying servants? Or to postpone it and pay them a lot at once?
Posted Image

Mamiću odlazi!

#4 zoth01

zoth01

    Member

  • Posts:3,342
  • Joined:20-December 06
  • RS Name:crovaxx07
  • RS Status:Oldschool

Posted 06 February 2011 - 09:08 AM

View Postmedo, on 06 February 2011 - 09:07 AM, said:

Thanks,is there any way to avoid paying servants? Or to postpone it and pay them a lot at once?

Ahahaha, trying to cheat the system, sorry but that was funny  :wub: . No, pitty but there isn't any way to avoid, postpone them, but it would be a nice idea  :wub:

I am everything I want to be, I am a Lucid Dreamer.


#5 Medo

Medo

    Member

  • Posts:1,079
  • Joined:16-November 06
  • RS Name:Medo Z G
  • RS Status:Member

Posted 06 February 2011 - 01:42 PM

Hate those servants,you get used to one rythm and then have to change it..
Posted Image

Mamiću odlazi!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Font:
Arial | Calibri | Lucida Console | Verdana
 
Font Size:
9px | 10px | 11px | 12px | 10pt | 12pt
 
Color: